MAJA MARINKOVIĆ PRIJE I POSLIJE! Promijenila LIČNI OPIS! Pogledajte sve njene faze i “trnovit” put do LJEPOTICE (FOTO)

Za Maju Marinković kažu da je najbolji primjer iz prelijepe priče za djecu o malom pačiću, njegovim životnim nevoljama i o tome kako je s vremenom pače preraslo u prelijepog bijelog labuda. Doduše, Maja ima crnu kosu.

Da krenemo redom. Kada se pojavila u rijaliti formatu, Maja je bila prosječna djevojka iz komšiluka. Nije imala nadograđenu kosu, gel-lak na noktima, istetovirane obrve, botoks na licu, a ni silikone u grudima.

Maja Marinković

U međuvremenu dok je trajao šou program u kojem je učestvovala i izdvojila se kao pravi skandal majstor Maja je malo-po malo išla na remont.

Maja Marinković

Promijenila je sve na sebi.

Guste obrve, velike usne i istaknute jagode su postale njen zaštitni znak.

Pored silikona, Maja je počela da mijenja i svoj stil oblačenja. Ona je najprije kopirala starletu Anu Korać, a onda je doživjela i to da i nju neko kopira. U pitanju je Slađana Lazić zvana Poršelina.

Maja Marinković

Česta pojava kod djevojaka koje su u svojoj okolini uvijek bile nezapažene, a onda im se desi trenutak kada shvate da i one imaju ono što svaki muškarac traži i da ako izgledaju dobro, mogu da imaju svakog.

Maja Marinković, Slađana Lazić

Maja je postala zavodnica, muškog srca lomilica, a sada je spremna da ponovo uđe u rijaliti i pokaže se u pravom svjetlu.

Za razliku od nekih starleta koje su avanzovale na mjesto pjevačicem književnice ili nekog trećega zanimanja Maja je ostala doslijedna sebi da želi da zadrži tu titulu starlete.

Maja Marinković

Uvijek je nasmijana, vedra i obožava da bude sređena po cijeli dan što je i sama priznala.

Kurir.rs