Ljubavnici pucao u glavu NASRED ULICE! Ovdje je muškarac sebi oduzeo život poslije KRVAVOG PIRA kod Kruševca, ženi nije bilo spasa (VIDEO)
Muškarac iz trsteničkog sela Milutovac (54) prvo je jutros, oko 6.30 u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je vanbračna partnerka i tom prilikom je teško ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka.

Kako se saznaje, sumnja se da je počinilac ovog zločina na kraju izvršio i samoubistvo u svom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila u cilju lišavanja slobode.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre 7 sati, u jedinicu intezivne njege na odjeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine iz kruševačkog naselja Dedina. Prema informacijama koje je dala Dr Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvjesnom je stanju sa teškom povredom glave, piše RTK Kruševac.

Više detalja o ovoj tragediji biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

https://www.youtube.com/watch?v=3AFA-B6A4jo