LJUBA PERUĆICA POSTAO TATA Porodila se Katarina Kolozeus, pjevač i bivša voditeljica SINU DALI OVO IME

Supruga pjevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus se porodila i na svijet je donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

-Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo prije 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svijet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko vidio zvijezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvijek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i lijeva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svijet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ – piše u objavi Ljube Perućice.