LEPA BRENA PRIMLJENA U BOLNICU: Otkriveno da pjevačica ima OVAJ zdravstveni problem


Dugo se već bori sa tim…


Pjevačica Lepa Brena danas je primljena na jednu privatnu kliniku u Beogradu, gdje je imala zakazan pregled.

U trenutku dok se čeka da iz bolnice izađe supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, Brena je naišla na paparace ispred klinike i iznenadila se.


lepa-Brena

Pozdravila je fotoreportere, kratko se našalila sa njima i uputila se ka šalteru.

Kako smo saznali, Brena ima problem sa nogom, zbog čega je otišla na pregled.

Lepa Brena

– Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lijekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lijepo i zdravo osjećam – rekla je Brena u emisiji “Zvezde Granda Specijal”, a onda otkrila šta svakog dana nosi u tašni:

– Cijeli život nosim rezervne čarape, telefon, neseser. Ovdje ima svašta, nosim parfem, kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim ih kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i lijek koji mi pomaže kada se prejedem. Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili se iznerviram prsnem ih ispod jezika – istakla je pjevačica nedavno.