LAUŠEVA KĆERKA SE UDALA ZA POZNATOG MUZIČARA: Lijepa ko lutka, bavi se divnim poslom

Glumac Žarko Laušević, preminuo je jučer, 15. novembra nakon kratke borbe sa teškom bolešću, saopštila je njegova supruga Anita Laušević u ime porodice. Pored nje, glumac je za sobom ostavio troje djece, koju je dobio u dva braka, s prvom suprugom Majom i, kasnije, s Anitom, piše Republika.rs.

Međutim, njegovi nasljednici ne vole da se eksponiraju u medijima i ne otkrivaju mnogo o svom privatnom životu. Jedna od njih je i Asja Laušević, koja je po profesiji fotografkinja. Inače, malo ko zna da se ona udala se prije pet godina za muzičara Nikolu Boškovića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Groovasheen. Par se upoznao u Crnoj Gori, gdje Asja potiče i gdje i dalje ima svoju inspiraciju za najljepše fotografije.

1

Bošković je zašršio Elektrotehnički fakutet u Podgorici, ne sanjajući da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

– A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvijek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava – istakao je zet Žarka Lauševića jednom prilikom.

Asja i Nikola su se venčali 9. avgusta 2014. na brodu “Vodena kočija” koji je isplovio iz tivatske luke Pine. Tokom krstarenja Bokom, njih dvoje su se vjenčali u prisustvu svojih najbližih.