KUĆA MILANA MILOŠEVIĆA U BEOGRADU OSTAVLJA BEZ TEKSTA Kupio ju je od zarade na “Pinku” i dao hiljade eura, a dvorište je pravi raj – SVE JE SAM NAPRAVIO I POSADIO

Milan Milošević proslavio se učešćem u rijalitiju “Zadruga”. Nakon takmičenja, postao je voditelj ovog rijaliti šou programa, a onda nakon pet godina saradnje sa “Pinkom” otišao sa televizije. Međutim, sada nakon 9 mjeseci, Milan se ponovo vratio na Pink, piše Blic.rs.

Naime, voditelj Milan Milošević sa majkom živi u beogradskom naselju Altina, a kuću je tamo kupio upravo od zarade u Zadruzi, kako su ranije pisali domaći mediji. On je prije nekoliko godina iskeširao nekoliko destina hiljada evra i kupio dvospratnu kuću.

Milošević u kući ima čak dvije dnevne sobe, a zidovi kuće gotovo su “zatrpani” vrijednim umetničkim djelima.

U spavaćoj sobi dominira veliki bračni krevet, dok lampe koje se nalaze po cijeloj kući atmosferu čine romantičnom.

Voditelj je jednom prilikom pokazao i kako je ukrasio svoj dom za praznike i mnogi su komentarisali da mu kuća izgleda čarobno.

Osim toga, Milan je na svom Instagramu otkrio i kako izgleda njegovo raskošno dvorište, u kom je oformio svoj mali raj, a svaki kutak je sam napravio i posadio.

Ljuljaška, slatke dekoracije i šareno cveće preovladavaju dvorištem, a on je istakao da svako jutro sam zaliva i uređuje svoje carstvo.

– Iskren da budem, jedini kućni posao koji obavljam je slaganje i odlaganje garderobe jer to ne dozvoljavam nikome, a ostale poslove prepuštam drugima koji to umiju dosta stručnije i konciznije da obave. Ne usisavam, ne perem suđe, ne uključujem mašinu za veš, ne kuham, ne brišem prašinu i ne peglam. Sve sam vam rekao. Nekada sam sve to radio, međutim, sada je sve drugačije u mom životu. Vremena slobodnog imam toliko malo da bih ga trošio na te stvari – rekao je Milan jednom prilikom u jednom intervju.