Kristijan (7) donirao kosu djeci oboljeloj od raka: ‘MAMA, ŽELIM DA BUDU SRETNI ŠTO IMAJU KOSU’ (VIDEO)


Maleni humanitarac iz Bosne i Hercegovine svoju je kosu pustio kako bi ju mogao pokloniti nekome tko ju treba: ‘Bio sam uzbuđen i razmišljao sam da će mi biti neobično bez kose na koju sam navikao’

Dječak Kristijan Kusonjić (7) svoju je dugu smeđu kosu puštao od rođenja, a vrlo je pomno s majkom o njoj brinuo kako bi ju kasnije mogao pokloniti.

– Kad mi je mama rekla da bi trebao uskoro na šišanje, pitao sam je: A, mama, mogu li kosu pokloniti nekoj djevojčici? Rekla mi je da sigurno mogu, ali da se mora raspitati kako. Imao sam veliku želju da neko bude sretan što ima kosu – ispričao Kristijan za Kozarski vjesnik, prenosi Dnevni Avaz. 


POGLEDAJTE VIDEO:


Nakon dogovora s Kristijanom, mama je poslala je tatu da se raspita želi li TV ekipa zabilježiti priču malog humanitarca. 


– Tata je došao i rekao da će me snimati TV Prijedor. Bio sam uzbuđen i razmišljao sam da će mi biti neobično bez kose na koju sam navikao, ali sam i pomislio kako ću biti pravi muškarac i da me na ulici neće mijenjati za djevojčicu – ispričao je Kristijan uz veliki osmijeh.

Kristijan ubrzo kreće u školu pa je odlučio skratiti kosu, a njegovi majka, otac, brat i sestra nisu mogli suspregnuti suze kad se dječak šišao. 

Za dječaka koji je učinio veliko djelo obitelj tvrdi da je njihov miljenik i da su iznimno ponosni na njega.

Svoju je dugu kosu poklonio Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” iz Banja Luke.

24sata
24sata