KRCAT KLUB, ZAPALILA JE PUBLIKU – Prvi nastup Miljane Kulić nakon diskvalifikacije: Ispred lokala ogroman red

Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana iz Zadruge, a kako saznajemo, sinoć je imala svoj prvi nastup u jednom poznatom klubu u Zagrebu.

Veliko spremanje za ovaj događaj i trema doprinjeli su da je Miljana pred nastup tražila da joj se u hotelskoj sobi omogući šminker i frizer, što je i urađeno.

Kako saznajemo, ispred poznatog lokala u Zagrebu, veliki je red bio za ulazak zbog specijalne gošće Miljane Kulić, a ulaznice je bilo potrebno rezervisati danima unaprijed.

Kako je krenuo nastup Kulićke, ona se popela na binu i “zapalila” masu pjevajući hitove koje sprema na svom novom albumu, o čemu je pričala i u našoj emisiji, radi se o preradama poznatih pesama, takozvani “kaveri”.

Masa je igrala i pjevala uz Miljanin nastup, snimala je storije za društvene mreže, a Kulićeva je uživala u onome što najviše voli da radi.

Publika je u jednom trenutku i skandirala Miljanino ime, a nosili su i transparente sa likom Kulićeve.

– Neću se vraćati u rijaliti. Za mene je to završena etapa života. Želim da se posvetim Željku i nastupima, kao i kaverima koje snimam. Jako sam uzbuđena – rekla je Miljana i dodala da je sada njen odnos sa majkom, Marijom Kulić još bolji, kao i da je uvijek podržava u svemu:

– Mama i ja se super slažemo. U rijalitiju dolazi do svađa, što je normalno kada si zatvoren sa nekim svojim da se posvađate.