Korisnici interneta primijetili su nešto čudno na fotografijama korejske influenserke: Komentari ne prestaju stizati

Ova južnokorejska influenserica po imenu Shashaeile postala je senzacija na društvenim mrežama nakon što su korisnici interneta primijetili jedan zanimljiv detalj.

Naime, sve fotografije i video snimci koje je podijelila na svom Instagramu su imali nešto čudno.

Shashaeile i njen profil (290.000 pratilaca) u posljednje vrijeme privlače veliku pažnju. Čini se da  modna influenserica objavljuje slike i video zapise na kojima nosi svoje proizvode ili radi svakodnevne stvari, ali ono što je privuklo interesovanje ljudi nije bio njen posao ili način života, već njene fotošopirane fotografije.

Foto: Instagram

Njeni udovi su neprirodno dugi i veliki na slikama koje objavljuje, dok joj je glava alarmantno sićušna, a lice neobično djetinje u poređenju s ostatkom tijela. Štaviše, njeno lice ima malo ili nimalo izraza dok gleda pravo u kameru.

Foto: Instagram

Ima bradu u obliku slova V, uobičajen trend estetske hirurgije u Južnoj Koreji. Štaviše, njen vrat je dug i debeo, a grudi su joj takođe neproporcionalno velike.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

Do sada, Shashaeile nikada nije objasnila zašto na svojim fotografijama izgleda tako “čudno”.

Foto: Instagram

Moglo bi se pretpostaviti da ona to možda čini kako bi sakrila svoj pravi identitet kako bi spriječila da bude prepoznata u javnosti. Ako je to slučaj, ona radi odličan posao.

The post Korisnici interneta primijetili su nešto čudno na fotografijama korejske influenserke: Komentari ne prestaju stizati appeared first on .