KONAČNO USLIKAN MUŽ ANE KORAĆ! Prebogat, a radi u državnom sektoru, ON je zauvijek ukrao srce starlete!


Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać prije desetak dana se porodila i na svijet donijela sina, ali svog partnera i oca djeteta i dalje krije od radoznalih očiju javnosti.


Koraćeva je još u avgustu mesecu prošle godine javno izrazila želju da se u trudničkim danima povuče sa društvenih mreža i iz medija, te se tek nedavno vratila u virtuelni svijet, ali se od sedme sile i dalje krije.

Ana je tako privatnu kliniku u kojoj se porodila napustila tokom noći, kako je paparaci ne bi uslikali, i pravo iz bolnice se uputila kući. Ipak, ona je počela da objavljuje slike svog sina, kojem emotikonima sakrije lice, a sada je na jednoj takvoj fotki uslikan i Anin muž.

Foto: Instagram prinscreen/ana_korac

Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila prizor oca i sina koji će otopiti i najtvrđa srca.


– Super tata, porodično vreme – kratko je poručila Koraćeva na slici gdje njen izabranik drži čvrsto bebinu ručicu.

Suprug Ane Korać je misterija za javnost. Ono što se o njemu zna jeste da je poprilično bogat i da ima razvijen privatni biznis, te iz tog razloga ne voli javna eksponiranja. Koraćeva je u više navrata izjavila da joj ne smeta što njen dragi bježi od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman.

Foto: Instagram printscreen/ana_korac

– Partner Ane Korać živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu… On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti – rekao je svojevremeno dobro upućen izvor za domaće medije i dodao:

– Njih dvoje su toliko zaljubljeni da to nije normalno, ali pošto on ni u ludilu ne želi da se eksponira. Ona je na sve pristala jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu na relaciji Obrenovac – Ivanjica gde joj živi mama. Njoj je najveća želja bila da ima bebu, to joj se ostvarilo i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom emotivnom partneru – zaključio je tada izvor za medije.

Foto: Instagram printscreen/ana_korac