“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao”


“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao. Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednnostavno i pored svega toga je želio biti sa mnom.

Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slo mi poruke na fb, dolazio na kućna vrata sa nekim bamalnim razlozima.


Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam željela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, ipak komšiluk je i tako to te sam prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubijediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i sin može da mi bude… ono glupo je.


Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa nekim meni nepoznatim drugom.

Čini se kako je i njemu sve ispričao, ali nije se drug puno zadržao i otišao je, ostali smo nas dvoje sami.

Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga ubjeđujem da to što želi nije uredu i da prestane da me zove jer mi pravi probleme.
Ali tada mi je prišao i počeo me ljubiti, opustila sam se i prepustila trenutku, a kad sam došla kući bila sam sva slomljena.

Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam… slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena. Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu, ovako sada je prekasno za sve.”