Koliko konja vidite na slici? Odgovor otkriva vašu pravu ličnost!

Prvi test ličnosti urađen je 20-ih godina 20. vijeka i tada se koristio za provjeru vojnog osoblja. Postoji mnogo načina da se izvrši test ličnosti.

Takav je slučaj sa ovom slikom na kojoj se nalaze konji. Cilj je pogoditi tačan broj konja. Prema uočenom broju otkrivamo karakter kakav zaista jeste.

Foto: Radiotips

Koliko konja ste vidjeli na ovoj slici? U nastavku otkrijete šta to govori o vama.

Ako vidite samo jednog konja

Ako vidite samo jednog konja, zapažanje nije vaša jača strana. Vidite stvari onakve kakve jesu, a da ne pokušavate da saznate njihovo značenje. Ne primjećujete ni najsitnije detalje i donosite ishitrene odluke.
S druge strane, volite raditi u timu i bit ćete dobar vođa jer puštate svakog člana da se izrazi i preuzme svaku iznesenu ideju. Ne dopuštate da vas proganjaju sa svojim idejama i slijedite svoju intuiciju. Imate samo jedan cilj, da uspijete u onome što radite. Ali, nemojte biti previše sebični, bilo bi bolje da imate drugačiju perspektivu.

Ako vidite između 5 i 10 konja

Vi ste ozbiljnija osoba i pokazujete svima ono najbolje u sebi. U kakvoj god situaciji da se suočite, kladite se na savršenstvo. Ništa ne zanemarujete i ništa ne prepuštate slučaju.
Vrlo organizirani, vodite računa da sve bude isplanirano i dobro programirano, čak i ako to znači da se ponavljate, kako biste postigli svoje ciljeve. S druge strane, ne treba zanemariti male stvari. Zaista, i najmanji detalj može vas dovesti do neuspjeha.

Nastavak na sljedećoj stranici.