Jelena Karleuša optužila Bjelu da je obmanjivao narod: “JEDINO ME VUČIĆ POKUŠAO ODBRANITI”

Pevačica Jelena Karleuša žestoko je napala glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića Bjelu.

Ona je podijelila snimak na kojem je Bjela pričao sa kim je sve sarađivao na svojim filmovima, te je u jednom trenutku spomenuo RTS kao i MTS što se njoj nije dopalo.

– Kad se desio zločin u “Rubnikaru i potresao Srbiju užasom, narod je spontano izašao na ulice da pokaže solidarnost, da pokaže jedinstvo, da smo jaki kad nam je najteže. To je bio masovni ispraćaj na večni počinak naše mrtve dece. A onda se desio sunovrat ljudskosti i pokazatelj da nekima ništa nije sveto. Desila se zloupotreba naroda u teškom zapaljivom trenutku od strane onih koji kao lešinari vide priliku da politički profitiraju na smrti. Tužan skup i naivan narod preko noći i bez dozvole nacije preokrenut je u politički miting, sa plaćenim govornicima, tobož zabrinutim glumcima i lako manipulativnim studentima. Jedan od “ugroženih sugrađana” i govornika protiv predsednika kog je nazvao krivcem, bio je i ovaj glumac. Sad kad slušate ove njegove reći shvatate koliko je sve bila laž. Shvatate da ste naseli. Ja nikada neću zaboraviti linč koji sam preživela od strane mnogih od vas, samo zato što sam tada govorila istinu koja se nije dopala tim “borcima protiv nasilja”. Linč su doživela i moja deca, ali za njih nije bilo milosti – poručila je ona.

– Stavljena mi je meta na čelo, a laž da sam za reči tada koje sam izgovorila dobila milione “vaših para” postala je razlog brutalnog napada i opravdanje za javni atetnat na moju ličnost. Mnogi od vas su se priključili tome. Mnogi moji “prijatelji” pokazali su pravo lice i pridružili se rulji botova po društvenim mrežama. Doživela sam maltretiranje i u rođenoj kući. Bila sam sama svoja odbrana i štit mojoj deci, niko mi nije pružio ruku. Svi ste gledali linč i ćutali. Bravo. Jedini ko je pokušao javno da me odbrani je bio predsednik Srbije, ali on ima muku i svoju decu i porodicu da odbrani od ovih boraca protiv nasilja. Ipak hvala mu, ja to ne zaboravljam. Sada kad vidite kako je sv ebila politička igra, kad vidite da su vas slagali i izmanipulisali vaši omiljeni glumci punih džepova, zatim razni borci za prava, sad kad ste ispali majmuni ne očekujem da se pojedinačno izvinite za bol koju ste mi po ko zna koji put naneli jer sam ja tradicionalno preživela. Samo sam htela da kažem da neću nikada oprostiti. Mnogi od vas napadača na jednu ženu i majku , istinu i hrabre ljude ne zaslužuju, a pogotovo ne oproštaj Jelene Karleuše koju ovo balkansko nebo niti razme niti zaslužuje – dodala je ona.

(Telegraf.rs)