“JAVILI SU MI DA JE UMRO I VIŠE SE NIČEG NE SJEĆAM”: Jana o velikoj tragediji, 1 detalj će pamtiti cijeli život

Jana Todorović nije ni sanjala da će jednog dana biti najveća zvijezda i da će uživati nevjerovatnu slavu i popularnost.

– Nisam mogla da zamislim da će mene neko na ulici da prepozna, da pevaju moje pesme, ali ja kažem to se desilo i neka ide sve svojim tokom – istakla je pevačica, a potom ogolila dušu i prisetila se najlepših, ali i najtežih trenutaka u svom životu.

Jana Todorović o tragediji

Kao i svakoj majci i Jani je trenutak rođenja ćerke nešto najljepše što je doživjela, ali i vrijeme provedeno sa sestrićem, koga je nažalost nedavo izgubila.

– Najsrećniji period je bio kada su moji roditelji bili živi i moj sestrić i kada smo svi bili na okupu. Na primjer, na slavi, pa dođe moj brat iz Švajcarske sa decom, ja sa porodicom. Tu se pjevalo, pilo, veselilo, ali to se nikad neće vratiti. To je nešto što ću pamtiti cijeli život – rekla je Jana sa knedlom u grlu, a potom progovorila o porodičnoj tragediji, o trenutku kada je saznala da njenog sestrića više nema.

– To je najgori i najteži trenutak u mom životu. Najviše me je bolelo to saznanje, ali naravno i briga da sačuvam ćerku u svemu tome. Sećam se, sleteli smo iz Feniksa, ogroman avion, ja sjedim u sredini i jave mi da mi je sestrić umro. Ja se više ničega ne sećam, izašla sam iz aviona i dali su mi lijek za smirenje – počela je priču pjevačica drhtavim glasom, a potom nastavila:

– Subota je bila i dolazi organizator i kaže mom suprugu „Hajde molim te ako možeš da zamoliš Janu da otpjeva nekoliko pesama jer smo prodali karte i ljudi su došli sa svih strana“. To mi je nekako nešto najgore što sam čula u životu. Ma da su mi donijeli cijeli svijet, ma nema tih para, pa ja nisam znala za sebe.

Iako joj je suprug najveća podrška u svim momentima, pjevačica ne krije da joj u teškim trenucima posebno znači sestra.

– Iskrena da budem tu je svakako suprug, ali moja sestra najviše. Sa njom sam stalno na telefonu. Hvala Bogu da smo sad blizu, ona je tu u Beogradu i stalno se viđamo i čujemo. Ona mi daje snagu – otkrila je Jana.

Kurir.rs/Grand