IZREČENA PRESUDA: Ivanu Marikoviću! Zadrugar plaća VRTOGLAVU KAZNU?! Zamolio je samo jedno!

Sukob Zorice Marković i Ivana Marinkovića traje još od učešća u petoj sezoni “Farme”, koja se emitovala tačno pre 10 godina!

Iako ju je do nedavno smatrala “rijaliti ćerkom”, Ana Ćurčić je danas zaratila sa mlađom cimerkom Milicom Veselinović. Ana i Zorica Marković su saznale da ih je Milica imitirala sa Ivanom Marinkovićem, kao i da su se podsmevali Aninim suzama. Zbog ovoga je došlo do žestokog suočavanja u pušionici.

Milica je meni bila rijalti ćerka. Ona je mene izbacila iz kreveta, a ona se sprda na mojim suzama i glumi, to je bezobrazno, ja joj davala savete da se ne ljubi sa Bilalom, ona mu pu*i, a sada se sprda sa mojim suzama, sramota – govorila je Ana.

– A ti (Ivane), prestani da me imitiraš, jer ću ti razvaliti glavu stolicom. Nemaš više rijaliti priču sa rođenim sinom, pa se kačiš za mene – zapretila je Zorica.

Zorica Marković
Foto: Srbija Danas

 Ne diraj mi decu – zaurlao je Ivan.

– Kakva deca, za tebe deca ne postoje – uzvratila je pevačica.

– Ni za tebe tvoja – nadovezao se Marinković.

Ivan Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Otišla je tužbica. Ti radiš za mene. I to ćeš lepo 200, 300 evra hiljada ovako, a ja ću da odem u Vrnjačku Banju da se banjam. Sa mnom ne možete igrati rijaliti. Kačite se za glavne aktere – nastavila je Zorica.

– Izvini, glavni akteru, nisam te prepoznao – poručio je Ivan.