IZABERITE JEDAN KLJUČ I PROČITAJTE VAŽNU PORUKU ZA SEBE: Ključ koji ste odabrali otkriva kako da DOBIJETE ono što najviše ŽELITE


U našem umu i srcu živi bezbrojh želja. Neki snovi su tu još iz djetinjstva, čekaju da ih oslobodimo i da poput papirnog zmaja odlete do zvijezda i donesu nam ostvarenje. Neki snovi su dnevni, trenutni, neki su samo ideje koje ako sada ne pokrenemo, ostaće u domenu zaboravljenih snova. Svaki korak ka ispunjenju želje je važan, a jedan od najbitnijih koraka jeste vježbanje pozitivnog stava. Kroz optimizam šanse za ostvarenjem se povećavaju, a kako biste uvježbali pozitivan duh, u tome vam mogu pomoći afirmacije.

Donosimo vam 3 ključa, a na svakom od njih piše šta otključava. Izaberite jedan ključ i pročitajte pozitivnu afirmaciju

kljuc-za-poruku-i-afirmaciju

Ako ste izabrali ključ sreća – Praćenje moje radosti otkriva put do mog najboljeg života. Moj izbor da budem srećna održava moje zdravlje i energiju. Sreću koju osjećam osjećaju svi oko mene.

Ako ste izabrali karticu broj 2 – Stvaram život svojih snova korak po korak. Odabrao/la sam da budem svjetionik pozitivnosti za ljude u svom životu. Volim ljude i uživam da budem prijateljski nastrojen/a prema svima sa kojima se sretnem.


Ako ste izabrali karticu broj 3 – Savladao/la sam izazove u prošlosti, i mogu i hoću to ponovo. Otporan/a sam i jak. Ja sam miran/a i opušten/a. Bez obzira na to šta svijet baca na mene, ostajem bezbjedan/a i siguran/a. Ja sam pun ljubavi.


Izvor: Sensa