Ispovest žene koja je ceo život uložila u decu koja

Ispovest žene koja je ceo život uložila u decu koja je danas neće ni pogledati potresla je mnoge i pokrenula veliku polemiku . Međutim, iskustvo Miljane (37) iz Loznice izazvalo je pravu pometnju i podelilo javno mnjenje. Naime, na vjenčanju svog brata doživjela je nešto što ju je ostavilo u šoku.

Njeno šokantno priznanje, koje kruži internetom, prenosimo vam u cijelosti:

– Želim da podelim iskustvo koje mi se desilo u životu, kojeg se ne stidim, ali s druge strane, ne znam koliko su pametne odluke mog brata. Moj brat je svoju sadašnju suprugu upoznao na početku studija, a pošto su malo duže studirali, tek su nedavno odlučili da se venčaju.

foto: Shutterstock

Poreklom je iz Novog Pazara. Odmah neka se zna da nemam nista protiv bilo koga, pre svega mislim da je svako ko zivi u Srbiji Srbin, kao sto su svi koji zive u Americi amerikanci, bez obzira na veru, ali mi smo iz patrijarhalne porodice (možda ni to nije dobro) i bili smo iznenađeni njihovim vjenčanjem.

Prvo su u subotu imali klasično venčanje u Beogradu (moj brat nije hteo da bude u Loznici), a onda su u nedelju svi svatovi otišli u Novi Pazar. Mlada je iz bogate porodice i hteli su da imaju veliko venčanje, kakvo samo oni mogu da organizuju. Svi smo otišli na to mesto.

Vjenčanje nije bilo u crkvi, nisam to ni očekivao. Otišli smo u restoran na rubu mjesta, što je zaista lijepo. Sve su divno uredili, njena porodica je bila jako ljubazna. Odmah da dodam da nismo pravili nikakve dogovore sa njima oko fešte kod njih, jer šta ima veze… Jednu smo već uradili u Beogradu, pa hajde još kod mlade! Ono što nas je sve zaista iznenadilo dogodilo se kada smo naručivali piće za piće.

Za pivo su rekli – nema ga. Za rakiju – nema. Na cijelom vjenčanju nije služio alkohol. Kad nismo pali… Ne trebamo da se napijemo ili bilo šta drugo nego da nazdravimo. A dobro znam da muslimani u Bosni i Srbiji piju alkohol, jer ne žive u Saudijskoj Arabiji nego u Evropi, što je normalno.

A onda me ova odluka zaista iznenadila, jer je ipak moj brat mladoženja, a ne ona! Nismo im ništa rekli, poštovali smo odluku. Brat se pravi lud, nece da komentarise nista vezano za snaju, a i mi ćutimo sta da radimo.

Ono što je posebno čudno je da oni već duže vreme žive u inostranstvu i da su ovde došli da pljunu novac za svadbu na svoj način. I ostali smo sa suvim grlom. Ne znam da li je to normalno, ali ako već žele moderan brak, bez crkve, bez običaja, opušteno sve… zašto onda moramo da pijemo sokove umesto šampanjca i malo domaće rakije, završava svoju ispovest ova devojka .