EVO KAKO DANAS IZGLEDA PRVI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ: S njim je bila prije braka sa Tonijem (FOTO)


Brak folk zvijezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića važi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, a par je više od dvije decenijama u ljubavi.

Kruna njihove ljubavi su sin Marko i ćerka Manuela, a pjevačica je od prvog susreta očarana svojim suprugom.

– Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije. – istakla je Dragana svojevremeno.


Pjevačica nekoliko godina već živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča, mirnim porodičnim životom, te ne krije da je u Toniju pronašla čovjeka svog života.

Njenim fanovima je dobro poznato da je pjevačica, prije nego što je upoznala Bijelića, bila u dugoj vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom i političarom koji je čak bio i njen menadžer. Bivši par postigao je mnogo poslovnih uspjeha i imao sjajan odnos, a malo je poznato da su se jednom prilikom u šali i „vjenčali”.

Naime, Bašanović je u intervjuu 2010. godine ispričao da nije u kontaktu sa pjevačicom nakon raskida i prisjetio se simpatične anegdote iz dana najveće ljubavi.


– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gdje ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović.

Kurir.rs/Alo