DUŠKO TOŠIĆ OTKRIO PRAVO KARLEUŠINO LICE: Objavio da svi vide

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko veliku pažnju posvećuje svom izgledu, a nedavno je saopštila da se nakon 14 godina razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića.

Ona je svojevremeno progovorila koliko se promijenila od trenutka kada je sa Duškom izgovorila sudbonosno “da”?

– Smatram da sam postala mudrija, mirnija i sretnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, nade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, djeca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja. Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspjehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo. – rekla je ona nedavno za Hello.

Međutim, dok su još uvijek bili u složnom i skladnom braku, Tošić je često znao da objavi kadar svoje supruge, a po svemu sudeći, najviše je uživao u njenim prirodnim izdanjima, bez šminke i scenskih kombinacija.

Tako je jednom prilikom, prije par godina, pokazao svima kako ona izgleda u sličnom izdanju, tako da je tada pjevačica dobila niz komplimenata, a bez sumnje da joj je i Tošić udijelio lijepe riječi.

1207161-karleus-ff