Drama u bh. gradu: Jasmin kosio travu kod svoje ljubavnice, a onda je Zehro zapucao na njega

Iz MUP-a TK potvrdili su da je na području Srebrenika narušen javni red i mir (radi se o naročito drskom ponašanju i drskom ponašanju)

Nemila situacija dogodila se u Srebreniku kada je, kako tvrdi za portal Crna-Hronika Jasmin Jusić zvani Bake, komšija Zehrudin pucao na njega. Razlog je bizaran a ovo je njegova priča.

“Morao sam postavit sliku, gdje je Zehro pucao na mene i to bez razloga ispalio dva hica iz pištolja prema meni. To jest sa svog prozora, ubrzo je sišao na dvorište govoreći ubit ću te kabadahijo” – počinje svoju priču Jasmin Jusić za portal Crna-Hronika.

Na ulici bilo više djece, koja su se igrala. Razmišljajući u svojoj glavi da li da idem nazad, reko pogodit će dijete, nekog dječka ili djevojčicu odlučio sam krenut napred.

Ali u tome trenu je stigla naša dva spremna policijaca i krenuli napred ispred mene. I preuzeli kontrolu nad pomahnitalim Zehrom. To jest morali su uzviknit odloži oružje policija je.

Upravo se čita: U Bratuncu pretučen mladić Osman Mehanović: Zadobio teške tjelesne povrede
Sve pohvale za momke koji su bili spremni život dat za mene i za ostalu dječicu.

Zehro je bio u pijanom stanju. Al hvala Allahu ja sam živ i svi ostali iz ulice. Opet je Zehro na slobodi, koji je pucao, to jest ima prijavu za krivično djelo pokušaj ubistva.

Šta vi mislite kako čovjek koji puca hoda okolo kao da ništa nije bilo. Koga je odmah vlast pustila? To se upravo ovdje dešavalo gdje sam ja. Samo ova je slika od prije dvije sedmice. A to se desilo jučer. Jer sam kosio dvorište kod svoje ljubavnice, kazao je Jasmin za portal Crna-hronika.info.

Iz MUP-a TK potvrdili su da je na području Srebrenika narušen javni red i mir (radi se o naročito drskom ponašanju i drskom ponašanju). U navedenim slučajevima policijski službenici nadležnih policijskih stanica postupili su u skladu sa odredbama Zakona o javnom redu i miru TK-a, a protiv prekršilaca slijede zakonom predviđene sankcije.