DOKUSURIO GA RAZVOD? Bivši muž Sanje Marinković neprepoznatljiv, pogledajte kako danas izgleda!


Uhrin vješto izbjegava javne događaje, nikada nije davao intervjue …

Aleksandrar Uhrin prava je enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent i deset godina proveo u braku sa jednom od najljepših voditeljki, bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda.

Uhrin vješto izbjegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je ponio titulu „bivši muž Sanje Marinković” odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.


– I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog djeteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je riječ o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo – otkrila je jednom prilikom Sanja.

Jedine fotografije na kojima smo mogli da vidimo Aleksandra bile su one sa vjenčanja, koje Sanja i on napravili u limuzini na putu do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mjesec u Pariz.


Dvije godine posle razvoda, bivši muž Sanje Marinković drastično je promenio izgled.Smršao je, osijedio i, mada je Sanja uvijek govorila da vodi zdrav život, na rijetkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbježna je cigareta u ustima.