DJEČAK SE MISTERIOZNO RAZBOLJEVAO I NIJE MU BILO LIJEKA:Onda su pregledali noćne kamere u bolnici i saznali UŽASNU istinu (VIDEO)

Klinac po imenu Garnet Lances bio je stalno oslabljen, a pošto ga nikako nisu mogli analizirati, kada su specijalisti nakon njegove smrti pregledali film nadzorne kamere iz njegove ambulante hitne pomoći, imali su šta vidjeti.

Ovu katastrofalnu priču ispričao je na TikToku klijent Harves, koji uglavnom pravi sadržaj koji upravlja čudnim kršenjima.

Devet dana nakon što je Garnet predstavljen svijetu, klinac je bio u vlasništvu klinike za hitne slučajeve. Od tog trenutka pa nadalje, klinac je neprestano istrijebljen i niko nije mogao shvatiti zašto je mali Garnet u takvom stanju.

Lacey Lances, njegov samohrani roditelj, arhivirala je i distribuirala djetetovu bolest po međuljudskim organizacijama. Napravila je blog navodeći svoju bitku i pokušavajući pronaći rješenje za zbunjujuću bolest njenog djeteta.

  1. godine, kada je Garnet imao 6 godina, primljen je u kliniku. Specijalisti ponovo nisu mogli da utvrde razlog njegove bolesti, ali su smislili kako da ublaže nuspojave i mališan se oporavio.

Specijalisti su planirali da ga puste iz Hitne pomoći. Bez obzira na to, za samo nekoliko sati, Gretino stanje se pogoršalo i klinac je šutnuo kantu bez prethodne najave.

Osoblje Hitne pomoći bilo je izbezumljeno, ali dodatno zbunjeno onim što se dogodilo. Zato su uradili analizu krvi i otkrili nešto izuzetno uznemirujuće. Granat je imao smrtonosne mjere natrijuma u krvi i prešao je od oštećenja natrijuma, što je impliciralo da ga je neko ozlijedio.

Zatim su pregledali nadzorne kamere klinike i otkrili šta se dešava. Njegova mama Lacey ga je ozlijedila solju od šargarepe.

U trenutku kada je otkriveno ovo krivično djelo, Lacey je zarobljena i utvrđeno je da je u Minhauzenovom stanju. Osuđena je na 25 godina zatvora.