Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove reakcije “gore” mreže: “Au, kakva neprijatnost”

Kćerka Đanija i Slađane Trajković, je proslavila punoljetstvo u jednom elitnom restoranu u Beogradu

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su prije dvije noći, 7. novembra, organizovali proslavu 18. rođendana svoje mezimice Sofije.

U jednom poznatom prijestoničkom restoranu okupili su se Sofijini prijatelji, članovi porodice, ali i pola estrade. Aco Pejović je bio sa suprugom Biljanom, mnogobrojni Đanijevi kolege i prijatelji, Jana Todorović sa ćerkom Kristinom Džulijan, Saša Matić došao je u pratnji svoje žene Anđelije.

Ubrzo su stigli i Peđa Medenica, Vanesa Šokčić, Slađa Alegro, Snežana Đurišić, Emir Habibović. Zaduženi za zabavljanje gostiju bili su Jana Todorović, Nikola Ajdinović i Emir Habibovic, a kako je atmosfera već došla do usijanja, mnogi od gostiju su se latili mikrofona. Naime, isplivao je snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru “Sve ti dugujem”. Ono što je mnoge zaintrigiralo je jedan detalj.

Slađa je u trenutku “gurala” novčanicu od 500 evra Pejoviću u ruke, ali je on odbio. Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša Acu, te mu je vratila mikrofon.

“Ali Slađina faca kad on odbija je sve”, “Au, kakva neprijatnost, hahaha”, “Nije baš sve u parama”, “Gospodin čovek, došao kod prijatelja, nije na tezgi”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, ćerka Đanija i Slađane Trajković, je proslavila punoletstvo u jednom elitnom restoranu u Beogradu.

Pred našim kamerama, ponosna majka Slađa je otkrila šta su poklonili svojoj naslednici.

– Dobila bi Porše da je položila vožnju, ali pošto nije, dobila je stan. U Beogradu na vodi, naravno. Pa gdje bi nego pored roditelja? – izjavila je Trajkovićka.

– Sofija je naša mezimica. Bilo bi treme da se udaje, ali ovako nema. Pošto se ne udaje, srećna sam. Sofija je jako specifična, bilo je teško sve organizovati sve ovo – objasnila je.

(Telegraf.rs)