DEJAN DRAGOJEVIĆ UOPŠTE NIJE PROMIJENIO VJERU – Detalj koji je promakao svima! Ovo je prava istina, koju zna samo NJEGOVA PORODICA


Dejan Dragojević konačno je priznao da je primio islam prije četiri godine, o čemu su mediji već pisali još u novembru 2021. godine.

Međutim Dragojević je sad odlučio da javno otkrije koje je vjeroispovijesti o čemu se nagađalo od njegovog učešća u Zadruzi.

Kako je sada Dejan otputovao u Meku i priznao da je muslimanske veroispovesti, tako je i nastavio da objavljuje snimke i fotografije sa njegovog puta tokom velikog praznika Ramazana.


Za portal SrbijaDanas se oglasila i pjevačica i bivša voditeljka Vesna Vukelić Vendi, koja je otkrila jedan jako važan detalj, koji je svima promakao, a Dejan je već to jednom pomenuo u Zadruzi:

– Dejan nije kršten, tako da nije ni bio Pravoslavac – rekla je kratko Vesna za SrbijaDanas.

Dejan Dragojević
Dejan Dragojević Foto:Shutterstock/Youtube printscreen/DejanDragojević

Podsjetimo, Dejan je u Zadruzi govorio da ne želi da se izjasni na temu vjeroispovijesti ali je i dodao da nije kršten tako da je njegova stvar privatna, ali da u svakom slučaju ne prelazi iz vjere u veru.

Dejan je i nakon Zadruge trebalo da bude kršten, ali je to otkazano:


– Neće se desiti krštenje. Nije došlo do promjene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam uopšte čuo sa Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba sa kojima ću da održim kontakt, ali ne sad. Ja se čujem samo sa Dinom, nema potrebe da se ganjam – rekao je Dejan u emisiji “Narod pita”.