DEJAN DRAGOJEVIĆ U DŽAMIJI ZA RAMAZAN: Svi gledaju u 1 detalj

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dagojević trenutno je u posjeti Saudijskoj Arabiji.

Od vremena takmičenja u popularnom TV formatu, pa do danas spekuliše se o Dragojevićevoj vjeroispovesti. Priče da je Dejan prešao u islam zbog bišve supruge Dalile Dragojević svojevremeno je potvrdila i Emina Mujić.

– Ići ću i u crkvu i u džamiju. Smatram da mojim potenciranjem bi se neko osetio omalovaženo. Svaka vjera je lijepa i treba da se poštuje i cijeni. Krstiću se, Dalilina majka je to rekla da sam promijenio vjeru da bi me ljudi napadali. Imala je isključivo negativnu namjeru – istakao je Dragojević u tada u emsiji “Narod pita”, ali se ipak nije krstio.

Dejan je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak iz Prorokove džamije. Zdanje je lično izgradio islamski prorog Muhamed, a nalazi se u Medini. Ovo mjesto predstavlja drugu najznačajniju lokaciju hodočašća, jer mnogi muslimani tokom hadžiluka dolaze u Medinu da posjete džamiju zbog njene veze sa Muhamedovim životom. Inače, ovde se nalazi i prorokovo vječno počivalište.

Na snimku Dejan se izuva prije nego što ulazi u bogomolju, a zatim prikazuje njen jedinstven izgled s unutrašnje strane.

Interesantno je da se Dragojević opredijelio za ovo putovanje baš u vrijeme praznika Ramazan.