ČUVENA KUHARICA IMA 81. GODINU I LICE BEZ BORA: Tvrdi da NIKAD NIJE IŠLA NA ZATEZANJE i da je lijepa zbog ovih 6 navika


Popularna kuharica Marta Stjuart otkriva nam svoje trikove za njegu lica. Blistava koža ove žene koja je u osmoj deceniji života izgleda nestvarno. Na društvenim mrežama su se pojavile njene fotografije bez filtera, gdje tvrdi da za rezultat zategnute kože nije zalužan fejs lifting.


Insistira na tome da je za sve zalužan isključivo samo zdrav način života. Kaže da su decenije zdrave ishrane i fizičke aktivnosti uradile svoje. Starenje ne znači nužno i pasivniji način života, baš naprotiv Marta redovno odlazi na svoje treninge pilatesa. Takođe konzumira ceđene sokove bogate vitaminima koje sama priprema.


screenshot-886

Pored toga presudna je i redovna higijena lica, naročito detaljno čišćenje lica nakon teške šminke , kaže da joj u tome najbolje pomaže bebi ulje. Hidratacija različitim kremama i maskama kako bi se održala elastičnost kože. Zaštita kože od sunca takođe ima igra važnu ulogu, zbog toga je bitno da dnevna krema sadrži spf faktor.

Marta tvrdi da nikada nije išla na estetske zahvate ali ni na hemijske pilinge. Tretmane lica je navodno svela na minimum. Da li lijepa kuharica govori istinu prosudite sami.