“ČULI SU SE KRICI I JAUCI, HTJELI SMO DA ZOVEMO POLICIJU!”Komšije otkrivaju šta su Anđela i Zvezdan radili u stanu

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razdvojili su se ubrzo nakon što su napustili briljantni domen u Šimanovcima. Angela je odabrala da snimi tužbu protiv Zvezdana, a trenutno je njen pravni savetnik prišao i razotkrio sve suptilnosti.

Nakon ove vesti, grupa pisaca je posetila region na Novom Beogradu gde su Anđela i Zvezdan boravili nakon nescenarističke TV drame. Komšije su pronašle ono što se dogodilo u potkrovlju dok je Angela ostala tamo.

Glavna komšinica je rekla da ih je retko viđala, a u svakom slučaju, kada bi ih srela u objektu, jednostavno bi prošli pored nje.

– Nažalost, ja zaista ništa ne znam o tome, ne mogu vam to potvrditi, ali u svakom slučaju, kada sam ih sreo ovdje, nisu mi odgovorili – rekao je komšija.

U svakom slučaju, komšija, koji se ispostavilo da je bio ispred prodavnice, otkrio je da je nekoliko puta čuo galamu.

– Ne mogu da se izvučem šta god da se desilo, ali su se čuli povici, jauci i stenjanje. Bili su jako burni, nekoliko puta smo morali zvati policiju zbog svega. Nisam mogao da kažem da li je on nju tukao, ona je tukla njega, ali su bili glasni – rekao je komšija za “Republiku”.