Cestitam ti rođendan dragi moj sine

Cestitam ti rođendan dragi moj sine. Mama te voli najviše, kao što te nitko nikada neće voljeti. Želim da znaš da ću uvijek biti tu, čak i kada me ne bude. Pazit ću na tebe i brinuti se za tebe. Ne moraš me voljeti niti brinuti za mene. Ne duguješ mi ništa. 

Samo oni koji se boje samoće svoju djecu uče da imaju obvezu prema svojim roditeljima. Sine, živi svoj život! Bit ću sretna ako me nazoveš jednom sedmično ili ako me posjetiš kad god budeš mogao. Tada ću biti najsretnija majka na svijetu. Zapamti da je tvoja supruga, tvoja partnerica u životu, glavna žena u tvom životu

Budi sretan. Vjerujem u tebe i siguran sam da ćeš donositi dobre odluke. Uvijek stani na stranu svoje žene, pohvali ju za kuhanje i budi mudar. Ona će ti sve to vratiti višestruko, vjeruj majci. Nikada ne zaboravi vaše godišnjice, rođendane. Cvijeće i slatkiši su uvijek lijep poklon. Pokaži joj da cijeniš dan kada si je upoznao.

Nemoj zaboraviti da joj pokazuješ ljubav svaki dan. Slušaj njezine potrebe i nikad se ne žali na nju. Nikad je ne uspoređuj s drugim ženama. Prema meni budi strpljiv i uvijek se sjeti da sam te ja naučila hodati i dizati kad padneš. Volim te sine moj.”