ĆERKA NESTOROVIĆA JE NEVEROVATNA DAMA S PRELEPIM OČIMA: Brinula je da će joj UBITI oca zbog ovoga, a onda doživela ŠOK

Dr Branimir Nestorović je naš čuveni pedijatar pneumolog i alergolog, koji o svim aktuelnim temam govori bez dlake na jeziku. Iza sebe ima brilijantnu karijeru profesora na Medicinskom Fakultetu, kao i načelnika Službe plumologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova”. Iako je zvanično postao penzioner, i dalje se bavi svojom strukom, ali je uplovio i u političke vode, te je postao predstavnik pokreta “Mi, glas iz naroda”.

Preko 30 godina je u skladnom braku u kojem je dobio dvoje dece – Minu i Uroša. Čini se da je uprvo Mina nasledila očevu strast prema nauci, jer je studirala istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu i psihologiju na Fakultet za medije i komunikacije. Međutim, ne zanima je javni svet, te se trudi da svoju privatnost maksimalno sačuva.

Mnogi korisnici društvenih mreža ističu da ima prelepe oči, koje uvek ističe u prvi plan, kao i da voli da se poigrava sa modnim trendovima.

Užasna dijagnoza po rođenju

Naime, čim je stigla na ovaj svet, Mina se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

– Moja ćerka je na ovaj svet došla sa srčanom manom za koju niko u tom momentu nije znao koliko je ozbiljna. Rodila se u vreme najžešćih sankcija i prilike su bile poprilično beznadežne: želiš da izlečiš dete, ali ne znaš kako i od čega. To je bio izuzetno stresan period, ali se, na sreću, sve završilo dobro – ispričao je dr Nestorović.

Cenjeni lekar nije krio da je njegova mezimica bila vrlo zabrinuta kada mu je popularnost naglo skočila tokom pandemije. Umirio ju je na sjajan način – otišli su zajedno u narod, a sačekala ju je neverovatna slika.

– Nakon toga je krenulo i na Tviteru sve to, kako obično biva, i onda je moja ćerka krenula da brine za mene, kaže: “Jao, tata, crni ti, ubiće te.” Ja joj tad kažem: “Ćerko, dođi sa mnom na kafu.” I onda nas dvoje odemo na kafu, na Trg Nikole Pašića, i onda ljudi prilaze, pričaju sa mnom. Ja joj onda kažem: “Vidiš, ovo je Srbija, ono je Tviter” – zaključio je.