CECA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU MALOG KRSTANA!Ponosna baka pokazala mlađeg unuka i razniježila javnost “Moj lepotan” (FOTO)

Tri i po meseca ranije, udajom sestra Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana, začela je potomstvo i rodila potomstvo Krstana.

Prinovu je sa zadovoljstvom pozvala cela porodica, a posebno baka Ceca, koja izuzetno uživa u vremenu koje provodi sa svojim kasnijim unukom.

Javnost je već duže vreme željno iščekivala pogled na najmlađeg naslednika porodice Ranatovi, a sada kada je ponosna baka prvi put objavila snimak preslatkog Krstana, mnoge je obožavaoce ostavio bez teksta.

Unuk Cece Ražnatović izgledao je moćno dok se odmarao, a kada ga je Ceca pomilovala po obrazu, nacerio se i potpuno onesposobio poklonike muzičke dive.

“Moj divni Krstane”, na trenutak je komponovao vokal.

Ceca Ražnatović, Krstan

Dozvolite da vas obavestimo da je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nastupila prethodne večeri na ogromnoj smotri koju je održala u Ulcinju, u Crnoj Gori.

Cirkoni su bili svuda po pevačičinoj haljini koju je na koncertu nosila u vatreno crvenoj haljini sa prorezom na struku. Bila je u centru pažnje kada je izašla na binu jer je haljina bila skrojena po njenom telu i pokazivala njene vitke noge. Haljinu je izradio poznati arhitekta Stevica Ponorac.