BUUUUUM, RAKITIĆ PRAVI POTPUNO IZNENAĐUJUĆI TRANSFER? Najveći svih vremena insistira na Hrvatu
Lionel Messi zatražio je od uprave Inter Miamija da nastavi jačati momčad, a španski mediji pišu da je zatražio da se u klub dovede Ivan Rakitić. Za mnoge najveći nogometaš svih vremena i nekadašnji hrvatski reprezentativac godinama su dijelili svlačionicu u Barceloni, a Messijeva je želja da to nastave u MLS-u.

Nakon što je Messi stigao u Inter Miami, došli su i Sergio Busquets i Jordi Alba, a sve se češće piše da će im se uskoro pridružiti i Luis Suarez. Messi, naime, inzistira na što više svojih nekadašnjih suigrača iz Barcelone. Njegov je sljedeći izbor Rakitić i već je o tome obavijestio Davida Beckhama, jednog od suvlasnika kluba.

Mundo Deportivo podsjeća da je Rakitić pod ugovorom sa Sevillom samo do kraja sezone i da španjolski klub želi smanjiti njegovu plaću. “To ukazuje na mogući odlazak Rakitića u bliskoj budućnosti”, navodi se.

Rakitić je za Sevillu igrao od 2011. do 2014., a vratio joj se 2020. godine. Jedan je od kapetana momčadi u klubu s kojim je 2013./14. i prošle sezone osvojio Europa ligu. U sezonama između vjernosti Sevilli bio je igrač Barcelone, s kojom je osvojio sve što se moglo.