BRUTALNA SVAĐA ANITE I MATORE U ZADRUZI! SUPRUGE REŽALE JEDNA NA DRUGU: Da li je ovo kraj? Evo šta se desilo sinoć (VIDEO)

Tokom noći je u “Eliti” održana još jedna emisija “Gladanje snimaka”. Kako to obično biva, klipovi otkriju dosta toga, sve one tajne i skrivene namere, planove zadrugara, te nakon raskrinkavanja nastane prilično neprijatna situacija.

Ovog puta su na tapetu bile Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, preciznije njihov ljubavni odnos i čarke koje malo, malo pa nastanu u raju.

– Anita je bila nervozna jer sam bila u kući odabranih. Smetalo joj je jer nismo spavale zajedno. Istina je da se požalila Lakiću i otkrila šta joj smeta, ali mislim da nije bilo potrebe, jer to nisu neke krupne stvari – kazala je Matora.

– Smeta mi jer ona sprema hranu za njih dvanaestoro. Dogovorile smo se da sa Đedovićem družimo, a ona ide i druži se sa kim stigne. Ne treba to da radi – nadovezala se Anita.

– Bila sam ista u njenim godinama, kad je opsesivnost u pitanju. Istina je da ne treba toliko vremena da provodim sa ljudima drugim, ali mislim da je nisam zanemarila jer sam se družila ovde. Cijeli dan sam bila ske*jana, ali se sve to odrazilo na Anitu – zaključila je Matora.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.