BOSANAC SUROVO IZVRIJEĐAO MOMKA KOJI JE OPTUŽIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ: Rekao mu prave GADOSTI, skroz je IZGUBIO KONTROLU


Pomenuti kandidat Nikola Đorđević, poznatiji kao Džimi, oglasio se momentalno te demantovao ove Vukadinovićeve riječi, a sada se oglasio i Bosanac

Izbačeni kandidat iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Dušan Vukadinović, iznio je novi niz optužbi na račun žirija popularnog muzičkog takmičenja, pa je sada potkačio i Dragana Stojkovića Bosanca.

Rekao je kako je prije prijavljivanja za takmičenje navodno čuo da je Bosanac tražio pare svom kandidatu prošle godine.

Pomenuti kandidat Nikola Đorđević, poznatiji kao Džimi, oglasio se momentalno te demantovao ove Vukadinovićeve riječi, a sada se oglasio i Bosanac.


Dušan Vukadinović

– Momak je budala, ne obazirem se na takve stvari i sve su to neistine. Nema potrebe ni bilo šta dalje komentarisati – rekao je Bosanac i otkrio da li se čuo sa kolegama iz žirija povodom skandala koji je izbio.


– Nismo se čuli, niti sam bilo šta pokretao kada je ta tema u pitanju. Saša Popović je sve rekao, a uostalom i Nikola je demantovao ove navode što dovoljno govori o svemu – bio je iskren Stojković za “Telegraf”.

Podsjetimo, sve je počelo kada je majka Dušana Vukadinovića optužila članicu žirija, pjevačicu Snežanu Đurišić, da je tražila od njih novac kako bi njen sin prošao u dalji krug takmičenja.

Dragan Stojković Bosanac