Bila sam klinički mrtva 11 MINUTA – vidjela sam ŠTA SLIJEDI POSLIJE SMRTI: Ovo me je najviše IZNENADILO, a evo kako izgledaju raj i pakao – NEOPISIVO JE
Kada je Šarlot Holms 2019. otišla kod doktora na rutinski pregled, doživjela je priličan šok. “Ne smijete kući. Moramo odmah da vas hospitalizujemo, moramo da vam spustimo pritisak ili ćete dobiti još jedan moždani udar ili ćete dobiti srčani udar”, rekli su joj ljekari. Njen pritisak je skočio sa 134 na 234 – ubrzo je Šarlotino srce stalo, a ona je narednih 11 minuta bila klinički mrtva.

Ova žena se potom suočila sa nevjerovatnim iskustvom: tvrdi da je boravila van svog tijela i da je svjedočila sopstvenom reanimiranju.

“Uletjeli su da me reanimiraju. Bila sam iznad svog tijela. Mogla sam da vidim svog muža Denija u uglu prostorije Mogla sam da vidim kako rade grudne kompresije, sve te medicinske sestre naokolo”, započela je priču Šarlot.

“Osećala sam miris najljepšeg cvijeća, nešto najljepše što sam ikada osjetila. Onda sam čula muziku. Kada sam otvorila oči znala sam gdje sam. Znala sam da sam na nebu”, dodala je.

“Gledala sam okolo u ljepotu. Mogla sam da vidim drveće, vidjela sam travu. Sve se ljuljalo u ritmu muzike. Sve na nebu obožava Boga. Ne mogu da vam prenesem kako je nebo izgledalo, jer je toliko iznad onogo što možemo da zamislimo, milion je puta bolje. Nema straha. Osjećate čistu radosti. Kada vas anđeli preuzmu, nema straha. Idete kući i to je čista radost”, nastavila je Šarlot svoje svjedočenje.

Istakla je da je potom počela da vidi preminule članove porodice: “Vidjela sam mamu, tatu, sestru, preminule članove porodice u pozadini. Vidjela sam svijece. Niko nije izgledao staro ni bolesno, niko nije nosio naočare. Izgledali su kao da su u 30-im. Tamo, u svojim novim tijelima, izgledali su predivno”.

Ono što je uslijedilo nakon toga Šarlot je šokiralo više od svega.

“Vidjela sam malo dijete. Pomislila sam: “Ko je ovo”? Onda sam čula oca, mog nebeskog oca, kako mi govori da je to moje dijete. Izgubila sam bebu u petom mjesecu trudnoće, bio je dječak. Pitala sam se kako je to moguće. Rečeno mi je da oni nastavljaju da rastu na nebu, ali tamo nema vremena, to je vječnost. 

Dakle, prošlo je 48 godina i eto moje dijete, naše dijete, je mališan”, istakla je Holmsova.

Ona tvrdi da joj je Bog pokazao i kako izgleda pakao: “Odveo me je na ivicu pakla, a ja sam pogledala dole i osjetila miris trulog mesa. Smrdilo je i svi su vrištali. Nakon što se vidi ljepota raja, gledanje u pakao je skoro nepodnošljivo. On mi je rekao: “Pokazujem vam ovo da vam kažem da ako neki od njih ne promijene svoj put, ovdje će živjeti. Imate vremena da se vratite i podijelite to sa ljudima””.

Poslije dvije nedjelje Šarlot se potpuno oporavila i puštena je iz bolnice. Od tada dijeli svoju priču sa svim ljudima sa kojima dolazi u kontakt, ali i na javnim nastupima.

“Mogu da vas pogledam pravo u oči i da vam sa sigurnošću kažem: “Nebo je stvarno””, zaključila je Šarlot.

(Izvor: BlicŽena)