BILA JE LIJEPA KAO ANĐEO, A DANAS JE NJENO LICE IZOBLIČENO – živi u brdima, bez televizora: Iznenadit ćete se kad joj vidite LICE! (FOTO)

Holivudska ljepotica koju je slava progutala…

Ako ste nekad slučajno kopali po arhivi sa američkim filmovima iz ’80. godina prošlog vijeka sigurno ste uočili da je postojalo na desetine naslova u kojima se ekstremno lijepa i zgodna djevojka smuva sa simpatičnim šmokljanom usljed niza nenormalnih okolnosti. E, pa takve uloge je u to vrijeme uvijek dobijala Keli Lebruk jer je bila savršeno šarmantna i talentovana.

Neki se ove glumice koja danas ima 61 godinu sjećaju po ulozi u filmu “Žena u crvenom”, koja ju je i proslavila i učinila filmskom ikonom osamdesetih. A razlog zašto juje većina ipak zaboravila je standardna holivudksa priča koja bi mogla da dobije srećni kraj jer je Keli, poslije pauze duge skoro tri decenije, ponovo dobila rolu i to u filmu “Tomorrow’s Today”.

Keli je u jednom trenutku imala sve, ljepotu, novac, slavu, a onda je sve krenulo nizbrdo. Mnogi tvrde da je poslije javnog razvoda koristila drogu, da je pretjerala sa filerima i plastičnim operacijama uz koje je promijenila lični opis, mada ona kaže da je sama izabrala da se skloni od svega.

– Holivud nije bio mjesto gdje sam htjela da odgajam svoju djecu. O mom razvodu se previše pisalo, a ja jednostavno nisam holivudska djevojka. Nikada nisam ni bila. Nikad mi se nije sviđala pažnja – kazala je ona, a prenosi Večernji list.

Ona je bila udata za Stivena Sigala sa kojim ima i djecu, a poslije raskida, povukla se i zaboravila na karijeru.

195787-profimedia0424153010-ff

foto: Profimedia

– Kad sam napustila karijeru, preselila sam se u divljinu gdje sam živjela bez televizora 25 godina. Učinila sam najbolje što sam mogla kao samohrana majka. Imam troje divne djece. Uvijek sam se mogla vratiti svojoj karijeri, ali nikad se ne bih mogla vratiti svojoj djeci. Neki ljudi mogu oboje. Ali već sam imala slavu i završila sam s njom – rekla je Keli.

Ali, kako priče o iskupljenju i povratak na staze stare slave dobro prolaze u Holivudu, tako se i Keli vraća.

Ona danas živi u Kaliforniji na svom ranču, ali se rijetko pojavljuje u javnosti pa i iako ima društvene mreže, ne voli da previše pokazuje svoje lice koje je, kako fanovi tvrde, uništila estetskim korekcijama.

Inače, Keli je imala samo 16 godina kada je počela karijeru modela, a sa 19 godina pozirala je za Vogue i postala je ambasador za Christian Dior. Do prave slave došla je kada je snimila tv reklamu za Panten šampone a njena replika iz te reklame se i dan-danas prepričava: “Nemojte da me mrziti jer sam lijepa”.

Poslije toga sve joj je krenulo od ruke. Dobila je ulogu u filmu “Žena u crvenom” koju je režirao Džin Vajlder koji je kao velika zvezda tog perioda igrao i glavnu mušku ulogu. Poslije toga snimila je i “Weir science” gdje igra virtulenu ljepoticu koju kompjuterski prave dva srednjoškolska šmokljana ne bi li povećali svoju popularnost.

Keli je u to vreme bila udata, ali je na snimanju sledećeg filma upoznala Stivena Sigala sa kojim je 1987. dobila prvu kćerku. Ubrzo su se i vjenčali i dobili još dvoje djece ali su se 1994. godine razveli. Njihov brak bio je poprilično turbulentan i o tome je i sama Keli govorila, tvrdeći da ju je to uništilo. Tada se i povukla. Pokušala je da zaštiti sebe i djecu od medijskih izveštaja o krahu njenog braka. U međuvremenu, udala se i treći put, ali se razvela i preselila na osamljeni ranč.

Prije braka sa Sigalom, priznala je da je imala ozbiljnih problema s drogom, ali sve govori u prilot tome da su se njeni problemi sa porocima nastavili i kasnije, što je dovelo do kraha njenih veza, karijere i života-