“Anita je ljetos imala aferu sa pjevačem, tipovala je Matoru za pare” Milica otkrila da li zadrugarkina majka ulazi u “Elitu”

Milica Dugalić je za portal Srbija Danas otkrila sa kojim poznatim pjevačem je Anita Tomić tokom ljeta imala aferu, kao i da li njena majka ulazi u “Elitu”.

Bivšu zadrugarku sreli su na žurci u jednom prijestoničkom hotelu povodom rođendana jednog magazina, te su sa njom prošli kroz teme o kojima svi pričaju zadnjih dana.

Foto: Srbija Danas
– Da prokomentarišem najaktuelnije. Čula sam davno da je Anita neko ko juri nekoga sa lovom. S obzirom da je njen um plitak, pa ne može da svari neke ozbiljne frajere koje je mislila vani, ona je našla Matoru koja je srčana, i koja je pre svega dobar čovek. Empatija je kod nje vrlo izražena, pa je onda ova podmukla devojčica iz provincije iskoristila. Ja sam čula da se ona letos muvala sa Jocom Stefanovićem. Ne znam je li to tačno, ja sam samo tako čula – rekla je Milica za portal Srbija Danas.

– Prosto, ne verujem da se ona u Matoru zaljubila. Od prvog momenta izgledalo je kao da je tipovana, da bi ostala još tad u “Zadruzi”, pa joj je njena mama inicijator dala vetar u leđa i ideju da bi došle u Beograd, i bile Beograđanke, da budu blizu novinara i svega – bila je oštra Dugalićeva.

Na pitanje da li misli da će se Anita i Matora pomiriti, sagovornica je rekla ukratko:

– U Matoru nikad ne mogu da se zakunem, jer je ona toliko dobra i sažaljiva. Svako ko je tražio pomoć od nje, dobio je. Znamo kakva je bila njena veza sa Sanjom Stanković, i kako se ophodila prema njoj. Sanja je bila i ostala kraljica za sva vremena – prokomentarisala je bivša zadrugarka.

Kada su je pitali o Anitinoj majci, Milica je kazala iskreno:

– Anitina mama bi jako želela da uđe u “Elitu”. Mada, mislim da će samo ući da razgovara sa njom. Ona treba da uđe da objasni svojoj ćerki gde je, šta je, i kako je. Anita svojim dečijim licem može svakoga da prevari. Anita je prazna i šuplja, ona nikad ne može biti žrtva – odgovorila je.

FOTO: SrbijaDanas/Milana Pavković,youtube printscreen/Zadruga Official