ANINA DJECA ULAZE U ZADRUGU: Produkcija saopštila Ćurčićki šokantnu odluku vezanu za učešče njenih nasljednika

Ana Ćurčić stigla je u Rajski vrt, kako bi nakon šokantne ispovijesti o odnosu Zvezdana Slavnića oktrila kako se osjeća i kroz kakve duševne bure prolazi.

Ana je zamolila produkciju da njena djeca uđu u “Zadrugu” kako bi ih vidjela i zagrlila, a oni su joj dali šokantan odgovor da je to vrlo moguće i da će razmisliti o tome samo da bude jaka.

– Ana, kako se osjećaš nakon svega što si rekla ? – upitao je Drvo.

– Godinama nisam mogla da kažem šta mi je na duši – rekla je Ana.

– Da li se kaješ zbog toga? – upitalo je Drvo.

– Ne. Brinem se zbog djece samo jako jer sam obećala da to neću uraditi, mislim da sam ih izdala time. Samo se plašim da nisam razočarala svoju djecu, voljela bih da mogu da ih vidim i zagrlim samo 10 sekundi, tad bi mi laknulo – kazala je Ana.-

– Da li se kaješ jer si pred zadrugarima iznela sve detalje? – upitalo je Drvo.

– Da, mislim da je prikladno da sve o tome pričam tebi ili Zorici, ali nikada više njima. Da li mogu da ti postavim pitanje? Bilo koji zadatak mi daj, samo ako bi moja djeca pristala da ih vidim bar na petnaest sekundi, uradila bih sve – rekla je Ana.

– Ana, razmisliću o tome. Potrebno je sad da budeš jaka – kazalo je Drvo.

– Ako su oni dobro, ja ću biti još jača – rekla je ona.

– Ana, kako misliš da će se u narednom periodu odvijati odnos Zvezdana i tebe? – upitalo je Drvo.

– Ne znam, mislim da mu se sad sve nakuplja. Što se njega i mene tiče, ne želim nikakav kontakt sa njim. On može deset dana da miruje, a samo odjednom da uradi nešto. Ne bih da ga provociram – rekla je Ana.

Detaljnije u videu ispod.