Aneli sa ORGANIZATORIMA dogovorila ODLAZAK: Janjuš će nakon ovog saznanja biti SLOMLJEN (VIDEO)

Spremna je da ostvari plan…

Aneli Ahmić je otišla kod Drvenceta kako bi otkrila kako gleda na odnos sa Janjušem od ulaska Maje Marinković, te je i progovorila o svom paklenom planu koji je pripremila.

– Zdravo drvence, ja te tražila ovih dana ali tebe nema – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitalo je drvo.

– Bilo je i gorih dana. Video si od ulaska Maje, on je meni pričao da će ona kad uđe provocirati, ali da on njoj neće davati na značaju, neće komunicirati sa njom. Ovo je van svake pameti, meni je katastrofa da se ovako vrijeđaju. Nije mi svejedno da gledam, nije mi drago kad ga ona vređa. Nije mi pravo da sve to gledam, budem nekako tužna. Jer kad gledaš osobu sa kojom si proveo vreme ovde nije ti svejedno – rekla je Aneli.

Drvo ja nisam osoba koju privlače takve stvari, kad muškarac ide i pravi ženu ljubomornom, mene to odbija, i mene je to ova dva meseca od Janjuša odbijalo. Ali nikako se nisam mogla odvojiti, ali kad je ušla Maja, videla sam prisnost sa njom. Mi smo se dogovorili da ako mu je stalo do mene neka ne komunicira s njom. Da mu je stalo sedeo bi pored mene. Dao joj je elana da nas provocira i da nas rastavi. Pao mi je u očima dosta, i izgubio me. Sve se kupilo, kupilo i nakupilo se iskreno. Nije ispao korektan ni malo prema meni, nisam ja žena koja voli takav tip muškarca. Iskreno se neću boriti za njega, daću vreme da se ohladim pa budemo prijatelji. Trenutno nemam volju i želju – rekla je Aneli.

– Meni je žao što ne veruješ Janjušu, on već dugo nije oženjen. Moram da priznam da Janjuš ovih dana deluje jako tužno i nesrećno – reklo je Drvo.

– Ljudi misle da ja idem, ja bih volela da me neko pozove na kapiju, i Mensur je čak rekao Marku sinoć, Aneli će se sigurno promeniti sad kad se vrati spolja. Ja imam predlog da ti mene staviš u neku prostoriju na dan dva, u tom vremenom da ja sredim svoju kosu i nokte, da to sve izgleda onako pravo. I da gledam i pratim situaciju Janjuša, imaš li ti neki prredlog da mi predložiš, na koji način a da ne bude providno. On ako vidi da sam ja njemu prišla prva, on će to iskoristiti. On kad vidi da je mene neko podržao, on kad bude znao sto posto da idem, mislim da će pokušati da izgladi stvari sa mnom – rekla je Aneli.

– Što se tiče tvog odlaska to će sve biti organizovano, sve ostalo što ćeš do tada razgovarati sa Janušem to je na tebi, ja u to ne mogu da se mešam – reklo je Drvo.

– Da li će me neko sutra pozvati? – upitala je Aneli.

– Ne možeš napuštati taj prostor, ali sutra u toku sastanka će te neko od organizatora pozvati do kapije, gde ćeš navodno sve dogovoriti – reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: