ANĐELA IMA VILU SA 15 SOBA I 15 KUPATILA! A evo gdje i šta sve posjeduje BOGATA porodica Đuričić, IZNENADIT ĆETE SE KAD VIDITE (FOTO)


Anđela Đuričić, mlada Crnogorka iz Đenovića kod Herceg Novog, postala je poznata širom regiona tek kad je započela vezu sa Zvezdano,.

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni djevojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi. Crnogorka je, međutim, poklekla pred iskusnim i 22 godine starijim Zvezdanom i tako bacila ljagu na cijelu porodicu.


Porodica Đuričić je imućna i bogata porodica, veoma vrijedna koja je bogatstvo stekla poštenim radom. Oni pored veleljepne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, u kojem živi njen brat. Pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Kurir.rs

Poslije sramote koju doživljavaju svakodnevno, porodica je odlučila da proda porodučnu kuću. Sa gornje strane kuće, prema magistrali, već neko vrijeme stoji natpis za prodaju.


Kako se priča po Boki Kotorskoj, porodična kuća ima 15 soba, isto toliko i kupatila, a oni cijeli prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na veoma atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog Portonovog, uz skoro samou obalu. Porodica poseduje i nekoliko poslovnih radnji, a nekada su se bavili i motorima, a komšije nisi sigurne da li su ih iznajmljivali ili su imali salon za prodaju motora.

(Kurir.rs)