Ana Korać i Milan Milošević DOŽIVJELI NEZGODU autom od 150.000 EVRA: Ovo su detalji nemilog događaja

Bivši učesnik rijalitija i novinar, Milan Milošević ispričao je u emisji Sceniranje na Kurir TV kako su Ana Korać, Bora Santana i on zamalo izbjegli smrtnosni saobraćajni udes.

U emisiju se uključio Bora Santana koji je ukrato prepričao ovaj događaj, da bi Milošević potom potvrdio da je on istinit i detaljnije ga prepričao.

Milan Milošević

– Ovo je živa istina. Ana Korać u mercedesu od 150.000 evra, ogromne štikle, naočare Dior, sa 200 na sat ulijeće u tunel koji je mračan. Put pritom nije bio prav nego je uletjela u krivinu. Videli smo ogroman kamion koji ide direktno na nas. Ona je mislila da je to jedan pravac i ušla je u tunel u traci za suprotan smjer! Kamion je nije nimalo zakačio, tako ga je stručno izbjegla. Izašli smo iz tunela, a meni je stao želudac. Svi smo pobijelili, Bora je bio bijel kao bijelac. Ana se smijala, ali vidjelo se da ni njoj nije bilo dobro – rekao je Milošević.

Nakon izbjegavanja nesreće svratili su u restoran i uradili neobičnu stvar.

Ana-Korać

– Mi svratimo u prvi restoran i tamo upalimo svijeće za nas troje jedva preživjelih. Zamalo nismo izginuli tada. Ona je tako vozila. Kasno je i položila, tek kada je slupala peti auto, ali ja nju obožavam. Kaže dotle joj ide štikla, zato vozi 200 na sat. Bora je sjedio naprijed, a ja pozadi. Kažem, Bora je postao bijelac. Mnogo je ljepši kad je crn – našalio se Milošević.