ANA DOBILA NAJVEĆI HONORAR U HISTORIJI RIJALITIJA!? Ćurčićeva dobro unovčila Zvezdanovu prevaru, a evo koja cifra je u pitanju!


Ćurčićeva je skupila hrabrost i obećala da će raskrinkati i uništiti bivšeg nevjenčanog supruga, za što je navodno dobila nevjerovatnih 200.000 evra!


– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povrijedio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti – rekao je izvor koji je otkrio da čelni ljudi produkcije nisu pitali koliko košta njen ulazak.


– Nisu je pitali koliko košta. Ana ulazi u “Zadrugu” za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku – istakao je izvor za “Blic”.
Ako se uzme u obzir da Ćurčićeva može da osvoji i prvo mjesto, na ovu cifru možemo da dodamo još 50.000 evra, međutim, ni to nije sve. Ana će vjerovatno, kao većina zadrugara, početi da reklamira proizvode na svom Instagram profilu, a kako se cijena jedne objave kreće od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, Ćurčićeva će sigurno zaraditi i daleko veću cifru.