Aleksandra Nikolić prošetala Parizom, POGLEDAJTE ŠTA JE OBUKLA:Ovakvu je još nismo vidjeli – ŠEŠIR NA GLAVI, A TEK HALJINA…

Pobednica “Korisnih 6” ne krije da joj je toliko drago što je posetila svoje mesto broj jedan – Pariz, ali dodatno pokušava da završi sveopšti angažman na svojoj slici.

“Grad svetlosti”, poznat po damama sa istančanom željom za stilom, očigledno je oživeo Aleksandru, koja je preterano krenula za ženskim ormanom.

Nikolićeva je fotografisala sebe sa tamnom kapom na glavi, a njen osmeh je otkrio da joj je toliko drago što je sa svojim najmilijima u gradu koji odiše ukusom, stilom i osećanjima.

“Kakav ukus”, “Pogledajte ovu koja se dotjerala”, “Ova ideja je bila Brižit Bardo”, “Kapa ne čini ženu”, “Od Bujanovca je dosta daleko do Pariza”, ” Čemu tolika ismijavanja, mlada dama izgleda izuzetno lijepo”, “Totalno tipičan stajling, entuzijasti, smirite se”, “Nikad nije izgledala ljepše”, “Prava žena”, “Umjesto da podržavate napredak, ismijavate je, sramota na ti, više bi volio da je vidiš skinutu nego ovako”, podijelio je komentare na Tviteru.

https://www.instagram.com/alex_mima_official/?utm_source=ig_embed&ig_rid=11dc4e03-da6a-47b7-9eb1-cc102bd2bcdc