“AKO TI NAPRAVIM DIJETE, TO JE KRAJ BALADE”- Zvezdan ponizio Anđelu: “Ovako nešto se još nije vidjelo na televiziji”


Nije im lako.


Ivan Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić pričali su o Ani Ćurčić ispred dvorišta Bijele kuće.

– Kad sve saberem normalna mi je svaka njena reakcija i tvoja, ali moramo da slušamo ljude – rekao je Ivan.

– Ti kod mene nisi vidio oscilacije i želje kao ona da dokazuje na je najbolja. Ja znam da stvarno neću biti sa njom i ja da ne želim da ona imna gospodina, bio bih monstrum. Ja čekam da ona kaže pravu istinu što je ovde i šta hoće dalje, neka kaže da je mislila da ću da ostavim Anđelu i da ću da priđem njoj – pričao je Zvezdan.

Zadruga 6

– Zato je samo Anđela problem. Njoj će bitnije biti da ne budeš sa Anđelom, što ne znači da želi da bude sa tom jer ona po prvi put vidi ozbiljnost tvoju u vezi, koju očigledno nije imala – dodao je Ivan.

– Ona je meni rekla: “Što me nisi volio ovako?” Mi ćemo odavde da izađemo i ja ako 100% tebe prihvatim u svoj život ona zna da si tip osobe kao što je ona da me ne bi napravila za 7000 godina i ako ti napravim dijete ona zna da je to kraj balade. Imala je šansu da bude normalna sa mnom, kad sam otišao na pauzu i da je ona krenula i da meni bude i da ja skapiram težine, a ona je htjela da se to podrazumavalo i još da me j*be, e tu se zaj*bala – otkrio je Zvezdan.


Zadruga 6

Detaljnije u videu ispod: