Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Da li je zaljubljen u mene? Kada smo zaljubljeni, želimo biti blizu osobe koja nam je posebna i osjećati da nam nedostaje kada nismo zajedno. Ali kako možemo biti sigurni da je i onaj drugi tako zaljubljen i da mu mi zaista nedostajemo? Postoje sitnice koje možda nismo primjetili, a koje otkrivaju da je on do ušiju zaljubljen. Otkrijmo zajedno sedam znakova koji ukazuju na to da mu vi zaista nedostajete.

1. Čest kontakt:

Privlačnost žena
Foto: unsplash.com

Ako primjetite da vas voljena osoba često kontaktira putem poruka, poziva ili društvenih mreža, to je dobar znak da mu zaista nedostajete. Kada smo zaljubljeni, želimo biti što više povezani s osobom koja nam je bliska, pa će se on truditi održati kontakt s vama tokom cijelog dana.

2. Planiranje zajedničkog vremena:

Ako primjećujete da on uvijek želi provesti što više vremena s vama i da aktivno planira zajedničke trenutke, to ukazuje na to da mu vi zaista nedostajete. Bilo da je riječ o izlasku na večeru, šetnji parkom ili gledanju filma kod kuće, on će tražiti načine da provede što više vremena s vama.

3. Iznenadni posjeti:

Neočekivane posjete ili nenajavljeni dolasci na vaša vrata takođe su pokazatelj da mu nedostajete. Ako se pojavi pred vašim vratima s osmjehom na licu i želi da provede vrijeme s vama, to je jasan znak da vam je veoma privržen.

4. Sjećanje na detalje:

Kada mu neko zaista nedostaje, on će pamtiti i najmanje detalje o vama. Ako primjetite da se sjeća vaših omiljenih stvari, interesovanja i važnih datuma, to ukazuje na to da mu stvarno stalo do vas i da se trudi upoznati vas u potpunosti.

5. Zabrinutost za vaše blagostanje:

Zaljubljen muškarac će se brinuti za vaše blagostanje i pitaće vas kako ste proveli dan, kako se osjećate ili je li vam potrebna pomoć u bilo kojoj situaciji. Njegova briga za vas pokazuje koliko mu značite.

6. Daje vam prioritet:

da li je zaljubljen u mene
Foto: Pixbay

Kada ste mu važni, on će vam dati prioritet u svom životu. To znači da će vam posvetiti vreme i pažnju, čak i ako je zauzet drugim obavezama. Uvek će naći vreme da bude uz vas i pruži vam podršku kad god je to potrebno.

Možda će vas zanimati:
Nikad ne biste pogodili: Evo šta tačno muškarce najviše privlači kod žena!

7. Pokazuje vam emocionalnu bliskost:

Zaljubljen muškarac će biti emotivno otvoren prema vama i pokazivati vam svoje osećaje. Biće iskren u vezi svojih emocija i pokazivati vam svoju ranjivu stranu jer se osjeća udobno i povezano s vama