6 MJESECI NIJE ZNALA DA SE OVO KRIJE U NJOJ, KAD JE SAZNALA OSTALA ŠOKIRANA!

Ponekad, iako rijetko, se događa da žene ne shvate da su trudne sve dok ne dođu do trenutka poroda, a da nisu ni slutili što se događa.

Na svom TikTok profilu, Miley je nedavno podijelila svoje iskustvo kako nije bila svjesna svoje trudnoće sve do šestog mjeseca.

Kad se suočava s reakcijama drugih na ovu priču, Miley ističe da ljudi imaju mnogo pitanja. Ona objašnjava da nije primijetila udarce bebe u trbuhu, a ako i jeste, nije ih ozbiljno shvaćala, smatrajući da su to bili uobičajeni problemi s probavom ili plinovi. Tek kad je napokon saznala za trudnoću, postala je svjesna tih znakova.

Uz to, Miley je podijelila da je tokom tih prvih šest mjeseci primila čak dvije kontracepcijske injekcije. Nije ni slutila da je trudna dok je uživala u toplim kupkama, posjećivala solarij i pila kofein.

Miley se prisjeća i trenutka kad je oko petog mjeseca trudnoće pala na trbuh dok je trčala. Na sreću, sve je dobro završilo i rodila je potpuno zdravu bebu.

Kada je riječ o mučninama, priznaje da se jednom povratila, ali je pripisala toj epizodi hrani koju je prethodno konzumirala. Ni tada nije povezivala svoje simptome s trudnoćom, već je sumnjala na druge uzroke.

Miley se također osvrnula na izostanak mjesečnice, no i to je imala svoje objašnjenje. Nakon što je primila kontracepcijsku injekciju, menstruacija joj je potpuno prestala, pa joj taj znak nije izazvao zabrinutost.

Nakon ovog iskustva, Miley je donijela odluku o trajnoj kontracepciji, iako i dalje s oprezom provodi testove na trudnoću kako bi bila sigurna da je sve u redu.

@myleyjay Replying to @dilly_danielle ♬ original sound – myley j 💖