30 GODINA POSLIJE DOŠLI SU NA ISTO MJESTO I USLIKALI SE: Ali nešto na slici nije uredu, VIDITE LI ŠTA?


Uposljednje vrijeme postalo je popularno rekreiranje starih slika, ali nekada stvari krenu po zlu.

Pogledajte ove urnebesne slike:Mnogi su uočili na ovoj slici kako je u djetinjstvu prvi bio najviši, a kako su rasli stvari su se promijenile.

A kod ovih slika?

BONUS ISPOVESTI:


Deco, ja sam baka u penziji. Čitam ovde često kako se raspravljate oko podela obaveza u kući i oko dece. Odrasla sam na selu zajedno sa bratom. Podela poslova je samo zavisila od toga ko je snažniji i spretniji ali je svako imao svoje obaveze, koliko god je moguće podjednake. Onda dođem u grad i sretnem se sa ukorenjenim mišljenjem da je moje da idem na posao, pa kuća i deca dok je njegovo samo da iscepa drva jednom godišnje, eventualno nešto oko kuće jednom mesečno. Raspali roštilj ali da ja sve pripremim. Nećemo tako. Moj brat bi sa podsmehom gledao na takvog lenjivca. Ako se ne živi na selu sa svim obavezama tamo, onda odraduješ obaveze u kući shodno svojoj snazi i spretnosti. Možete da zamislite mog muža koji je kritikovan da je papučar jer šeta svoje dete i pere sudove još u to vreme. Skandal. Čuvajte svoje živce za ljude koji to zaslužuju i živećete mirnije. Ostavite lenjivče oba pola da se bakću sa sličnima. Ko hoće promeniće se, ko neće neće ni za 100 godina. Lep pozdrav!

Zove me deda pre neki dan kaže bila milicija da me traži on im reko da sam u inostranstvu da ne zna da l sam živ i da sigurno ako sam živ neću skoro nazad. U prolazu naletim na vozilo i pitam pandura da l može da proveri što su me tražili deda im reko da možda nisam živ pa da vidim što me traže, ovaj mi kaže druže ako te traže moram da te vodim da noćiš tamo a ja sam samo stao da kupim da jedem, idi sutra do stanice pa pitaj. Zahvalim se čoveku i sutradan odem do stanice tamo me gledali ko idiota i kažu nema ništa niko vas ne traži. Zovem dedu on crče od smeha i kaže to ti je zato što nam se ne javljaš.

Dečko mi je rekao da ga ne privlačim kao žena i da želi da ostanemo drugovi, nakon što sam mu našla aplikaciju sajta za upoznavanje.. Ja sam nekako preživela i blokirala ga na svim brojevima i mrežama. Čujem – ljuti se. Nema od koga da pozajmljuje pare (koje ne vraća) i ko da mu piše skripte. Nema ko da ga vodi po restoranima i da mu sipa gorivo. Jeste, sve sam to radila, nisam brojala moje – njegovo. Zauzvrat je flertovao sa strane… kad sam ga uhvatila bilo je – ne volim te. A moje pare si voleo. Ma mrš gnjido.