3 osobine koje posjeduju najsretnije žene, tvrdi najpoznatiji ruski psiholog

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski poseduje više od 30 godina praktičnog iskustva, a preko 20 godina je aktivan na radiju i televiziji. Drži se za jednog od najpopularnijih psihologa na Internetu. Njegovi gledišta su čvrsta i istinita, a prema Labkovskom, retko ko ostaje ravnodušan – ljudi ili ga veličaju ili preziru.

Ovog puta donosimo vam izjave psihologa Mihaila Labkovskog o karakteristikama koje posjeduju najsretnije žene i zašto je važno da ih razvijate u sebi.

1. Ostanite svoje

Mihail Labkovski ističe da žene nikada ne bi trebalo da se pretvaraju da su neko drugi, naročito kako bi impresionirale potencijalnog partnera. Bilo bi ispravno biti iskren i autentičan, biti pravi sebe, takav kakav je zaista.

2. Ne okrećite se unatrag

Mnoge žene često analiziraju svoju prošlost i pitaju se da li su mogle donositi drukčije odluke, koje greške su mogle ispraviti. Često ne treba previše osvrtati se unazad, ne živeti tako da prošlost usmerava sadašnjost – to može postati prepreka za srećnu budućnost. Trebalo bi imati samopouzdanja u sopstvene sposobnosti – neke stvari se dešavaju iz razloga i služe da vas ojačaju i oblikuju onakvim kakvi ste sada – savršeni.

Možda će vas zanimati:

Horoskop otkriva najzavodljivije žene: Prvo mjesto pripalo je fatalnim zavodnicama!

Tri najproblematičnija horoskopska znaka i zašto ih mnogi ne vole

3. Imaјte svoj stav

Mihail Labkovski tvrdi da je pogrešno verovati da je idealna žena ona koja je “glupa” i podložna. Naglašava da je srećna i uspešna žena ona koja ima karakter, ume da se dogovara, pronađe zajednički jezik, ali takođe da zadrži i istakne svoj stav. Žena koja ima samopouzdanja nosi sa sobom i sreću, prenosi Blic Žena.