SVI IŠLI KOD PRELIJEPE VANJE DA IM CRTA OBRVE, A ONDA ŠOK! Kozmetički salon je samo PARAVAN, špijunirala je za ovu zemlju!




Bugarka Vanja Gaberova koja živi u Londonu biće optužena da je ruski špijun.

Bugarka Vanja Gaberova (29) jedna je od pet bugarskih državljanina koji će biti optuženi da su ruski špijuni koji su radili na tajnim operacijama u Velikoj Britaniji i Europi. 

Vanja je, inače, međunarodno priznata kozmetičarka specijalizovana za nokte i “ruske mega-obimne” trepavice. Vodila je kozmetički salon “Pretty Woman” u zapadnom Londonu koji je otvoren 2019. godine. Mnogi su komentarisali da je njen rad jedan od najboljih. 

Živjela je sa svojim dečkom, dekoraterom, u stanu koji se nalazio u blizini lokala. Komšije su opisali Vanju kao toplu, ali sramežljivu i diskretnu ženu, dok je ugostitelj u blizini njenog kozmetičkog salonu izrazio šok, izjavivši: “Ako je ona špijun, bila je dobra. Ne bih posumnjao da je špijun”. Dodao je da je imala partnera koji je veliki momak i da je razmišljao šta on radi sa tako lijepom djevojkom, piše dejli mejl.

Vanja Gaberova, Orlin Rusev (45), Bizer Džambazov (41), Katrin Ivanova (31) i Ivan Stojanov (31), pojaviće se pred Sudom za prekršaje u Vestminsteru 26. septembra. Biće optuženi za “zavjeru radi prikupljanja informacija koje imaju direktnu ili indirektnu korist za neprijatelja u svrhe koje štete bezbjednosti i interesima države” između 30. avgusta 2020. i 8. februara 2023. godine.

vanja-gaberova-3

(MONDO)