OTKRIVENO KOLIKO PARA UZIMA TEA TAIROVIĆ: Cifre su OGROMNE, jedan nastup košta PRAVO BOGATSTVO, jel ovo moguće?

Tea Tairović zaradiće 150.000 evra za 10 nastupa u Americi ! Pjevačica je otišla na dvonedeljnu turneju, koja je već bila rasprodata mjesecima unaprijed, a za samo jedan njen nastup organizatori su morali da izdvoje 15.000 evra!

Tairovićeva je do sada nastupila četiri puta, a prema rečima izvora, do kraja septembra očekuje se da održi još šest koncerata.

– Do sada je nastupala pred našim ljudima u Atlanti, Čikagu, Floridi i Majamiju. Za svaki od tih nastupa tražena je karta više , a organizatori su čak pitali ima li šanse da se produži turneja, jer je interesovanje za Theu ogromno. I sama Tea je bila šokirana kada je vidjela koliko su pune diskoteke u kojima nastupa i koliko je naši tamo vole. Kada je sinoć na Floridi otpevala pesme sa novog albuma, počela je da plače jer su svi uglas sa njom pevali “Lover”, “Fool”, “Balerina”… Nije mogla ni u najluđim snovima da zamisli da će biti toliko obožavatelja u “obećanoj zemlji” – rekao je izvor i dodao da ipak mora odbiti produžetak turneje.

– Nije bilo moguće produžiti jer je Tea iduće godine u ovo doba bio “rasprodan”! Odavno je ugovorila novogodišnji nastup , a bukvalno svi njeni vikendi su rezervisani nekoliko mjeseci unaprijed.

Tea Tairović je na listi najplaćenijih pjevačica kod nas i u regionu. Posle koncerta na beogradskom “Tašmajdanu” pred oko 10.000 ljudi njegova cena je više nego udvostručena.

– Prije “Taša” Tein nastup je koštao 7.000 evra, a sada je 15.000 evra! Takođe, za sve dalje destinacije na kojima nastupa, njen menadžment zahteva od organizatora avionsku kartu u poslovnoj klasi, što značajno povećava ukupne troškove. I pored toga potražnja za njom je ogromna, jer je zabava zagarantovana – rekao je izvor Informera.

Podsjetimo, Tea je prije nekoliko mjeseci objavila album ” Balerina “, koji je sedmicama bio broj jedan na svim top listama, a njene pjesme su bile u trendu na YouTube-u . Takođe, za svaku numeru pjevačica je snimila visokobudžetni muzički spot, a na promociji je novinarima objasnila da je u taj projekat uložila oko 300.000 evra, te da je mogla da kupi veliki i luksuzan stan u Beogradu.