ZMAJ OD ŠIPOVA JE NEPREPOZNATLJIV! Sada je ćelav, pustio stomak i ostao bez nekoliko zuba

Nekadašnji učesnik “Parova” Ilija Grahovac, koji je poznat kao Zmaj od Šipova, veliku pažnju je privlačio u rijaltijima svojim ponašanjem.

Gledaoci će ga zauvijek sjećati kao nekoga ko nije vodio računa o svojim riječima i redovno se sukobljavao s drugima, što je kod mnogih izazivalo osjećaj neprijatnosti. U svojoj lokalnoj zajednici, poznat je kao jedan od najuspješnijih uzgajivača stoke.

Zmaj je nagovijestio da će, u svojim kasnim godinama, kada osjeti da se bliži kraju svog života, prenijeti svoje dragocene tajne u vezi sa stočarstvom i pčelarstvom nekoj osobi kojoj vjeruje. Te tajne su znanja koja je stekao od svog oca i neophodna su za ozbiljno i stručno bavljenje tim poslovima.

I dalje je na svoj način duhovit i voli da se šali, a ljudi ga i dalje prepoznaju i prilaze mu.
Na jednom Jutjub kanalu pojavio se snimak nastao prije mjesec dana na jednom buvljaku u Bugojnu koji je mnoge iznenadio. Na njemu se vidi Zmaj od Šipova koji je promijenio lični opis i više ne izgleda onako kako ga pamtimo.

.

Printscreen You Tube

Maskota rijalitija sada ima nekoliko kilograma viška, primjetno mu se stomak malo povećao, izgubio je kosu i nekoliko zuba. Ipak, i dalje je zadržao svoj karakterističan smisao za humor, često koristi isti način komunikacije kao što je to radio dok je bio u rijalitiju, piše Informer.